Nederlands English Deutch

Let op: we hebben een nieuwe website: <amsterdamsenioropen.tennis>

 

Beste Tennisvrienden

Hartelijk welkom bij alweer het 9e Amsterdam Senior International Open! Het ITF veteranen toernooi voor dames en heren van 35 t/m 85+ maakt deel uit van het ITF Senior Circuit en waar punten te verdienen zijn voor uw ranking op de wereldranglijst.Onze vaste deelnemers herinneren zich waarschjnlijk nog de eerste editie in Nieuw-Vennep. Tot vlak voor aanvang waren er nog een hoop uitdagingen: waar spelen we, wie gaan er meedoen, hoe kunnen we de partijen strak plannen? Essentiele onderdelen. Begonnen als grade 5 en binnen een paar jaar uitgegroeid naar een grade 2 waar we zeer trots op zijn. Met name Rob Menko is nu 8 jaar lang mijn steun en toeverlaat samen met Paulien van den Tempel die vele spelers aanbrengt ieder jaar en de foto's en de nodige PR verzorgt.  De laatste 2 jaar is ons team uitgebreid met Miriam de Groot, voor vele van onze trouwe deelnemers geen onbekende, en Frank van Herpen. Maar bovenal gaat mijn dank uit naar alle deelnemers, want zonder hen geen toernooi.  Voor het achtste opeenvolgende jaar mogen wij te gast zijn bij tenniscentrum De Kegel. Het park biedt exact de faciliteiten en de ambiance die wij zoeken en wij hopen nog vele jaren van het park gebruik te mogen maken. Uiteraard blijven we streven naar de ideale mix van toptennis en gezelligheid, waarbij de deelnemers te allen tijde centraal staan. Ook dit jaar organiseren wij weer een heerlijke Players Dinner, de bekende High Tea, een praktische volle goodybag en voor de buitenlanders een leuke sight seeing trip! Uiteraard ontbreekt onze professionele masseur en fysiotherapeut ook dit jaar niet!

Voor de gasten uit het buitenland of voor deelnemers van buiten de regio is er een prima ****hotel op het terrein dat tegen zeer speciale tarieven kamers beschikbaar stelt. 

Mijn speciale dank gaat uit naar alle betrokken partijen, zoals de sponsoren, partners en in het bijzonder mijn mede organisatoren en het tenniscentrum De Kegel en eenieder die zijn of haar steentje in alle jaren heeft bijgedragen!

Ik kijk er naar uit jullie te mogen begroeten.   

       Rogier Liefbroer   

Add to favoritesEmail this pagePrint this pageAdd to del.icio.usAdd to DiggAdd to FacebookAdd to RedditAdd to FurlAdd to StumbleUponAdd to Google